Lumina Creștinului
  Introducere
  Ultimul număr
  Arhiva 2023
  Arhiva 2022
  Arhiva 2021
  Arhiva 2020
  Arhiva 2019
  Arhiva 2018
  Arhiva 2017
  Arhiva 2016
  Arhiva 2015
  Toți anii
  Căutare
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 LUMINA CREȘTINULUI 
- Pentru tineri -

Impresii de la Mariapolis

- "Este prima dată când particip la Mariapolis. Aș vrea să vă mulțumesc pentru iubirea cu care am fost primită în această mare familie. Nu mă așteptam să găsesc persoane atât de minunate care să mă înțeleagă. Dacă toată lumea ar trăi cu adevărat iubirea, așa cum o trăim noi aici, n-ar mai fi ură, ceartă, războaie. Aș vrea să-i rog pe cei prezenți ca, întorcându-se acasă, să trăiască iubirea lui Isus pe care au experimentat-o în aceste zile de Mariapolis". (Andreea, Reșița)

- "Este al treilea Mariapolis la care particip și cred că cel de anul acesta a fost cel mai reușit. Mi-au plăcut meditațiile făcute despre cele 10 porunci și marele joc din parc prin care am aprofundat poruncile. Mi-am făcut mulți prieteni noi, iar cu cei vechi am consolidat prietenia". (Lucia, Roman)

- "Cel mai profund moment pentru mine a fost seara de vineri când am avut adorația în biserica "Sfânta Tereza". Am simțit în acele momente cum unitatea tuturor parcă plutea în aer. Aș vrea să duc aceste sentimente acasă, la serviciu și să fiu un exemplu viu la fel ca Isus". (Monica, București)

- "Particip pentru a doua oară la Mariapolis. Am întâlnit multe persoane. Ne-am bucurat împreună. Am acumulat multe experiențe și sper să putem face și acasă un "mic Mariapolis". Anul acesta am invitat și alte persoane pentru a trăi împreună cu noi bucuria acestor zile minunate". (Mariana, Dumbrăveni)

- "Am trăit zile minunate, binecuvântate. Am fost deosebit de impresionat de rugăciunile, de modul de a pregăti și de a trăi sfânta Liturghie al celor prezenți. Am învățat că trebuie să vestim tuturor mesajul lui Isus: iubirea". (Leonard, Roman)

- "O impresie mică, dar cu trăire mare! Am venit la această întâlnire de câteva zile pentru a-mi încărca bateriile epuizate și plec cu ele schimbate și vă mulțumesc! Am participat la mai multe întâlniri care l-au avut în centru pe Isus și de la toate am avut de învățat. Și de aici plec cu inima atinsă și plină de iubire și mă rog lui Dumnezeu să pot împărtăși și eu la rândul meu iubirea cu care am fost înconjurată acolo unde merg, în jurul alor mei și a comunității din care fac parte. Plec de aici cu ideea de a dezvolta iubirea față de Euharistie și de a încerca să tolerez, să dialoghez, să dăruiesc și să fiu solidară". (Petronela, Iași)

A consemnat pr. Iosif Dămătăr



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat