Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 
Adriana: Mai aproape de cer

Adriana este cunoscută tuturor celor care iubesc muzica ușoară, având deja la activ mai multe video-clipuri, difuzate de cele mai importante posturi tv din România, precum și două albume. Ce poate nu știu foarte mulți este că ea s-a lansat din mijlocul parohiei romano-catolice Adormirea Maicii Domnului din Iași.

Cel de-al doilea album al Adrianei poartă numele "Mai aproape de cer" și a fost realizat împreună cu Corul mixt "Juvenes Ecclesiae" al parohiei romano-catolice, și cu susținerea Fundației Culturale Phoenix. Adriana nu uită de unde a pornit: "am învățat să cânt la biserică" declară ea cu orice ocazie. Iar acest album, spre deosebire de primul, are un conținut prepoderent religios. Printre piesele incluse pe CD se află cântece interpretate frecvent la întâlnirile de tineret: Când viața ne pare lipsită de sens; Eu caut fața Lui; În iarna geroasă (colind); Dă-mi a Ta iertare Părinte; Doamne, trăiește în mine; Cântă suflete. Materialul muzical este imprimat chiar în interiorul Catedralei romano-catolice din Iași.

Toate aceste piese au fost realizate în colaborare cu corul Catedralei din Iași, condus de dirijor Maximilian Husaru. Pe coperta CD-ului, Adriana mulțumește: "parohiei romano-catolice Iași; Episcopului Petru Gherghel; parohului Petru Belșeagă:; corului mixt Juvenes Ecclesiae; fundației culturale Phonenix. [...] cum fiecare dintre noi are datoria morală de a lăsa lumea un pic mai bună și mai frumoasă decât a găsit-o, va trebui să luptăm cu toate `armele` noastre: arta, dragostea, înțelegerea, curajul pentru ca împreună să ajungem `mai aproape de cer`."

Adriana este acum elevă la Liceul de Arta `N.Tonitza` din București. Albumul ei este disponibil atât pe CD cât și pe casetă audio, la prețul de 100.000 lei, respectiv 50.000 lei. În ambele forme, albumul poate fi comandat direct prin Internet, prin librăria "Presa Bună".

Catholica.ro
 


lecturi: 123.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat