Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIA?A DIECEZEI 

Iași (catedrală): Sfintele Liturghii din Duminica Floriilor, din Noaptea și Duminica Învierii vor fi în direct la TVR Iași

TVR Iași va transmite în direct din Catedrala "Sfânta Fecioară Maria, Regină" din Iași Sfânta Liturghie din Duminica Floriilor, 10 aprilie 2022, ora 11.00, cea din Noaptea de Înviere, sâmbătă, 16 aprilie, începând cu ora 22.00, și Sfânta Liturghie de Paști, duminică, 17 aprilie, începând cu ora 11.00. Cele trei celebrări vor fi prezidate de PS Iosif Păuleț.

Echipa ERCIS Media / ERCIS FM va transmite în direct prin sistemul de transmisiuni video on-line al Episcopiei de Iași: pe site-ul Episcopiei la adresa www.ercis.ro/media, pe pagina de Facebook (www.facebook.com/ercis.ro) și pe canalul YouTube (www.youtube.com/ercisro).

Liturghia va fi transmisă și la Radio ERCIS FM), care poate fi ascultat pe frecvențe radio în municipiul Piatra Neamț și împrejurimi - 89,8 Mhz și în municipiul Roman și împrejurimi - 88,3 Mhz, în rețelele de cablu TV: TV Digi (RCS & RDS) - canalul 1016; TV UPC-Vodafone - canalul 888 (sau 1888); pe site-ul oficial: www.ercisfm.ro; prin aplicațiile pentru telefoanele cu (Android sau iOS). Pe pagina Facebook a radioului (www.facebook.com/ercisfm.ro), credincioșii pot fi la curent cu noutățile.

Totodată, celebrările din Duminica Floriilor și din Duminica Învierii, 10/17 aprilie, de la ora 11.00, vor fi preluate și pe televiziunea națională catolică Angelus TV. Televiziunea ANGELUS TV poate fi urmărită în rețeaua de cablu a operatorului DIGI (RCS&RDS), având site-ul www.angelustv.ro.

TVR Iași are site-ul http://iasi.tvr.ro și pagina de Facebook www.facebook.com/tvriasi, programele sale pot fi urmărite și prin internet, la adresa: www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi sau http://media.tvriasi.ro, iar înregistrări ale unor emisiuni ale TVR Iași sunt publicate și pe contul Youtube TVRIasionline.

Pr. Adrian Blăjuță

* * *

Promo la TVR Iași pentru transmisiunile de Sfintele Paști de la catedrala catolică din Iași - 2022


 

lecturi: 1086.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat