Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

ERCIS FM: Despre proiectul ANGELUS Tv în interviu cu ÎPS Aurel Percă și pr. Francisc Ungureanu

În ediția de miercuri, 28 aprilie 2021, a emisiunii "Dimineți împreună" la ERCIS FM, Alexandra Cojan i-a avut ca invitați în direct prin telefon pe ÎPS Aurel Percă, arhiepiscop mitropolit de București, și pr. Francisc Ungureanu, director ANGELUS Tv, care au vorbit despre proiectul ANGELUS Tv, noua platformă audiovizuală care se va lansa sub forma inițială de televiziune on-line pe 16 mai 2021.

Proiectul este o inițiativă care se adresează persoanelor de toate confesiunile, religiile și non-afiliate religios, vizând atât publicul catolic de ambele rituri (romano-catolic și greco-catolic) din țară și din diaspora, cât și publicul general interesat de teme culturale, spirituale, sociale și de actualitate, se menționează în comunicatul de presă publicat pe site-ul www.arcb.ro

Invitat la emisiunea "Dimineți împreună", la ERCIS FM, ÎPS Aurel Percă, arhiepiscop mitropolit de București, a vorbit despre lansarea proiectului ANGELUS Tv:

"Ne bucurăm de acest start care va avea loc în Ziua Mondială a Comunicațiilor Sociale, zi în care în Arhidieceza Romano-Catolică de București este și comemorarea Fericitului Vladimir Ghika. Ne înscriem cu tot curajul în această cursă de a fi alături de oameni cu emisiuni de calitate și invocăm darul Duhului Sfânt asupra realizatorilor și colaboratorilor, ca să aibă mereu idei frumoase și care să meargă la inima tuturor celor care vor beneficia de aceste emisiuni".

ANGELUS Tv își propune să concretizeze mesajul Papei Francisc pentru cea de-a 55-a Zi Mondială a Comunicațiilor Sociale, pornind de la deviza "Vino și vezi" (Ioan 1,46), după cum ne-a explicat la ERCIS FM pr. Francisc Ungureanu, director ANGELUS Tv:

"Este o comunicare care se face plecând de la întâlnirea personală. Oamenii, acolo unde sunt, cu preocupările lor, sunt protagoniștii comunicării. Noi asta ne propunem, să facem din acest canal tv un loc de întâlnire pentru toți cei care au ceva de propus și pentru toți cei care vor să se facă prezenți în Biserica Catolică".

Alexandra Cojan

* * *

Înregistrarea interviului:

* * *

ANGELUS Tv, un nou proiect de televiziune, se lansează pe 16 mai la București


 

lecturi: 514.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat