Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Săbăoani: Ziua Copilului la nivel parohial

Peste 100 de copii din Parohia "Sfântul Mihail" din Săbăoani au sărbătorit împreună Ziua Copilului la nivel parohial sâmbătă, 8 iunie 2019.

Aceștia au fost întâmpinați încă de dimineață de la ora 9 în sala de cateheză de tineri ce, cu voie bună, i-au integrat într-o atmosferă de sărbătoare. După bansuri a urmat corul pentru a pregăti Liturghia de la ora 10.

Slujba a fost celebrată de părintele paroh, Irinel Iosif Iosub, fiind însoțit la altar de părinții vicari, Răzvan-Mădălin Iacob și Andrei-Cornel Gherghel. În cadrul cuvântului de învățătură, părintele Andrei a făcut o recapitulare sub forma unor întrebări din cele 10 porunci, răsplătindu-i pe copii în funcție de răspunsurile date.

La jertfa sfintei Liturghii, copiii au mulțumit Celui de Sus pentru viața care li s-a dat, dar în mod special pentru ziua copilului pregătită pentru ei. După sfânta Liturghie ce s-a încheiat cu premierea olimpicilor la religie care au adus cinste parohiei, copiii au fost întâmpinați de Mickey și Minnie Mouse, cunoscutele personaje din desenele animate, dar și de câteva mame care au pregătit bucate alese, numai bune pentru a le da energie și forță de a continua ziua cu jocuri și bansuri pregătire de tinerii parohiei.

Această sărbătoare a fost o reușită pentru că a adus nu doar copiilor o bucurie în inimile lor, ci și o satisfacție și împlinire în sufletele tinerilor dar și a preoților și a mamelor ce au făcut tot posibilul ca această zi sa rămână în amintirea celor mici. De aceea, mulțumim tuturor celor implicați în desfășurarea acestui eveniment și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i răsplătească cum știe el mai bine.

Claudia Sescu

Mai multe fotografii de la acest eveniment au fost publicate în albumul foto "Ziua copilului la nivel parohial" de pe pagina de facebook a Parohiei "Sfântul Mihail" din Săbăoani.


 

lecturi: 687.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat