Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

"We are not alone", primul imn ecumenic al tinerilor europeni ajunge în SUA

West Coast Praze, showul de muzică gospel marcat SUA și UK, care are o audiență de peste 10 milioane de ascultători, a transmis "We are not alone", primul imn ecumenic european scris și interpretat în întregime în laboratoare de rugăciune în muzică de la Centrul "Ioan Paul al II-lea" din Loreto, ca un corolar al Campusului Ecumenic 2016.

Piesa cu videoclipul său a fost difuzat oficial în programul de televiziune și radiofonic de muzic gospel (www.westcoastpraze.com) transmis în North Carolina, New Mexico, Louisiana, Florida și California în Sky tv BEN TV în Regatul Unit.

Un mod inovator de a face pastorație, care-i apropie pe tineri de ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu prin muzică și meditație în inima orașului marian, capitală spirituală a tinerilor europeni, și care a uimit-o și pe Donna McAfee, foarte vestita cântăreață gospel americană, precum și conducătoare showului televizat "West Coast Praze".

McAfee a decis să devină parteneră a celor de la Mariworship Lab, laboratoarele de rugăciune, cateheză și formare "în muzică" gândite și conduse de cântărețul și music producer-ul Marì.

"We are not alone" este un adevărat imn și este o producție muzicală și artistică excelentă care se naște din acest nou proiect care vrea să lege în cheie modernă vestirea credinței și pe tineri, prin ceea ce este astăzi canalul cel mai comunicativ și universal în mod absolut: muzica ce unește.

În lumina succesului imnului ecumenic european, Centrul "Ioan Paul al II-lea" din Loreto - care deja de mult timp a activat acest nou mod de a vesti tinerilor credința - va face din cei de la Mariworship Lab propunerea sa principală în primirea tinerilor, pentru evanghelizarea lor umană și spirituală.

Vor fi active "pachete" de rugăciune și formare în muzică ce durează o zi, un week-end sau o săptămână, experiență unică de trăit la Centrul "Ioan Paul II-lea" din Loreto.

Așadar vor lua zborul peste ocean toate piesele în engleză născute din laboratoarele unde adevărații și unicii protagoniști sunt tinerii, stimulați de cuvântul lui Dumnezeu prin muzică și implicați în scrierea a ceea ce El trezește în raport cu experiența lor de viață. Competențele lui Marì și ale colaboratorilor săi vor face în așa fel încât meditația și rugăciunea să devină muzică și artă care să vorbească la inima tuturor tinerilor.

* * *

Pentru a asculta și a descărca gratuit piesa "We are not alone", versiune originală și bază muzicală: http://www.mariworship.com/we-are-not-alone

Pentru a vedea materialul video pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=QujglMNEHc0

(După Vatican Insider, 19 februarie 2017)

Traducere de pr. Mihai Pătrașcu

* *


 

lecturi: 16.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat