Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Oficiul pentru Comunicații Sociale: Transmisii la radio, televiziune și pe internet în săptămâna 23-29 noiembrie 2015

În săptămâna 23-29 noiembrie 2015 cei interesați pot urmări diferite emisiuni creștine la radio sau pot urmări pe internet Liturghii din diferite parohii din Dieceza de Iași.

Transmisii la radio:

- în săptămâna 23-29 noiembrie, cu excepția zilei de marți, se va transmite la Radio Maria sfânta Liturghie din biserica "Fericitul Ieremia Valahul" din Bacău. De luni până sâmbătă se va transmite în fiecare seară de la ora 18.00. Duminică, 29 noiembrie, se va transmite Liturghia de la ora 9.00.

- vineri, 27 noiembrie, începând cu ora 21.00 se va transmite la Radio Iași emisiunea "Lumina credinței" realizată de Bogdan Neculau. Emisiunea din această săptămână face referire la intrarea în Advent, la sărbătoarea sfântului Andrei și la Ziua Națională a României. Printre invitați se numără și pr. Anton Despinescu. Emisiunea va fi transmisă în reluare duminică, 8 noiembrie, de la ora 9.15.

- duminică, 29 noiembrie, la ora 8.00 va fi transmisă la Radio Iași sfânta Liturghie din catedrala "Adormirea Maicii Domnului" din Iași.

Transmisii pe internet:

- în fiecare zi credincioșii pot urmări transmisii live pe internet din șaptesprezece biserici din Dieceza de Iași. Lista acestor biserici și link-urile pentru a putea urmări online le găsiți la adresa http://www.ercis.ro/video/index.asp.

*

Radio Maria poate fi ascultat în Moldova pe frecvența 12687 MHz (prin intermediul DIGI), pe frecvența 89,6 FM (cu aparatele de radio, în zona Bacăului) sau online prin www.radiomaria.ro.

Radio Iași poate fi ascultat în toată Moldova pe frecvența 1053 KHz AM sau online prin www.radioiasi.ro.

*

Oficiul pentru Comunicații Sociale din Dieceza de Iași pune la dispoziția celor interesați canalul de Youtube al episcopiei în care se găsesc emisiuni privind viața catolicilor din Moldova, înregistrări ale sfintelor Liturghii, interviuri și alte materiale creștine. Pentru a vizita canalul de Youtube al episcopiei accesați acest link: https://www.youtube.com/user/ercisro.

Oficiul oferă celor interesați de activitățile Bisericii Catolice din Moldova și un alt mijloc de informare, și anume pagina de Facebook a Episcopiei: https://www.facebook.com/ercis.ro. Aici se găsesc ultimele știri postate pe situl www.ercis.ro și se pot scrie mesaje sau întrebări.

Pr. Claudiu Bulai


 

lecturi: 8.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat