Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIA?A DIECEZEI 

Tomești: Lansarea structurii de economie socială SOCIAL CATERING a Centrului Diecezan Caritas

Centrul Diecezan Caritas Iași a lansat structura de economie socială SOCIAL CATERING, din cadrul proiectului POSDRU/173/6.1/S/148730 "IDEAS - Incluziune prin Dezvoltare Economică și Antreprenoriat Social", eveniment care a avut loc vineri, 28 august 2015, la ora 12.30, la sediul din Tomești, strada Stupinelor C1.

La evenimentul de lansare ne-a onorat Preasfinția sa Petru Gherghel, episcopul Diecezei de Iași, care a sfințit, în cadrul unei ceremonii religioase, locația unde se află SOCIAL CATERING. Totodată, Preasfinția sa a menționat importanța pe care o asemenea structură o are în comunitate, prin oferirea unui loc de muncă persoanelor care fac parte din grupuri vulnerabile.

La evenimentul de lansare au participat și colaboratori, parteneri, furnizori, dar și potențiali clienți, atât persoane fizice, cât și juridice.

Liliana Gavril, manager SES SOCIAL CATERING, a prezentat tuturor gama de servicii oferite de către SOCIAL CATERING, dar și s-au identificat posibilitățile de colaborare cu potențiali clienți care vor dori să dezvolte parteneriate cu beneficii pentru ambele părți.

Produsele și serviciile oferite în cadrul structurii de economie socială sunt preparate având la bază materie primă proaspătă și în condiții de igienă optime.

SOCIAL CATERING vă oferă:

- meniul zilei pentru angajații societăților de tip corporate

- meniuri speciale pentru evenimente corporate (conferințe, ședințe, întâlniri de afaceri, workshop-uri, inclusiv în spațiul din comuna Tomești, care are o capacitate de 120 locuri)

- meniuri complete, în funcție de preferințele clientului, pentru diverse evenimente familiale (aniversări, botezuri, nunți, cu deplasare la locația clientului sau în locația proprie, în funcție de preferințe)

- preparate la comandă pentru sărbători

Elementul de noutate pe care SOCIAL CATERING îl aduce pe piața din Iași este "oala pentru acasă", care va veni în întâmpinarea nevoilor familiilor foarte ocupate sau celor care doresc să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi: clientul va aduce propriile vase în care se va pregăti mâncarea, după ce vor menționa preferințele culinare. O astfel de alternativă este foarte potrivită și pentru studenții care stau în cămin și care vor putea beneficia, exact ca la mama acasă, de preparatele preferate.

În cadrul proiectului IDEAS, prin înființarea acestei structuri de economie socială, s-au creat locuri de muncă pentru persoane provenind din medii defavorizate, profitul fiind distribuit către activități sociale.

Proiectul IDEAS este cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, în cadrul Axei prioritare 6 "Promovarea incluziunii sociale", Domeniul major de intervenție 6.1 "Dezvoltarea economiei sociale".

Mădălina Camelia Ingram

* * *

Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea în Albumul foto: 28 august: Tomești: Lansarea structurii de economie socială SOCIAL CATERING a Centrului Diecezan Caritas


 

lecturi: 8.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat