Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Apariția foii biblice Duminica în familie

Misionarii Verbiți doresc să vă reamintească că, începând cu data de 30 noiembrie 2014, noul format al foii biblice Duminica în familie își va face apariția.

Deja toți abonații existenți până acum ai Duminicii în familie au primit aceste foi în casele și în comunitățile lor.

Noi, Misionarii Verbiți, suntem foarte bucuroși să remarcăm entuziasmul și ecourile pozitive primite de la unii dintre abonații noștri, pe care l-a produs acest nou format al foii biblice Duminica în familie (B5 - 17x24 cm) atât mai mare în dimensiuni cât și în culori. Vă împărtășim în continuare unele dintre aceste ecouri.:

Din Timișoara ni s-a transmis că noul format este plăcut și de mare ajutor atât în parohie cât și în filiale. Din București în parohia Cioplea copiii sunt încântați de textele de pe prima pagină pentru că sunt accesibile ca logică și limbaj, iar întreg formatul este foarte atrăgător pentru ei. Din Cluj-Napoca ni s-a comunicat că sunt de ajutor pentru cateheze, pentru vizite la bolnavi și în filialele mai mici și îndepărtate.

Din Republica Moldova ni s-a adus la cunoștință că foaie biblică Duminica în familie este de ajutor în participarea credincioșilor la sfânta liturghie.

Din Dieceza de Iași familiile sunt încântate de posibilitatea pe care o au acum de a aprofunda Cuvântul Domnului în propria familie, iar grupurile de rugăciune sunt mulțumite că acum au un ghid practic și accesibil de Lectio divina.

Dorim să vă mulțumim tuturor atât pentru interesul cât și deschiderea față de noul format al Duminicii în familie, dar mai ales pentru promovarea acestui instrument biblic, liturgic și de rugăciune în familie, în grupurile de rugăciune și în parohiile din care faceți parte.

Reamintim că un abonament la noua foaie biblică Duminica în familie costă 15.00 lei pe an (un abonament include 60 de numere). Vor fi 60 de numere (duminici și sărbători) și vor fi expediate prin poștă la adresa parohiei, familiei sau persoanei care s-a abonat. Plata se poate face prin mandat poștal, pe adresa: Misionarii Verbiți, Mănăstirea "Sfinții Ciril și Metodiu", str. Libertății, FN, 617135-Cordun (NT).

Informații suplimentare sau abonamente se pot obține de la Misionarii Verbiți, email: verbiti.editura@gmail.com, tel.: 0741-517446.

Echipa Duminica în familie
Misionarii Cuvântului Divin

 


lecturi: 18.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat