Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Editura "Presa Bună": Adrese și telefoane 2014

A apărut la Editura "Presa Bună" broșura Adrese și telefoane 2014. În cele aproape 200 de pagini, ni se oferă informații (adrese, telefoane, situri) în special despre instituțiile din Dieceza de Iași. Pot fi găsite și informații cu privire la preoții din Arhidieceza de București, Dieceza de Chișinău etc. Cele scrise în prefața broșurii lămuresc și mai mult conținutul.

În prefața broșurii părintele Cornel Cadar, coordonatorul Editurii "Presa Bună", explică: "Adrese și telefoane 2014 se referă mai mult la Dieceza de Iași, mai ales în prima parte, după datele de interes general (este posibil ca unele dintre acestea din urmă să nu corespundă cu realitatea). În a doua parte, când este vorba de preoți, sunt notați preoții Diecezei de Iași, preoții care s-au născut, au studiat sau lucrează în dieceză. Așadar, pot fi găsiți și preoți din Arhidieceza de București și din Dieceza de Chișinău.

Preoții au fost așezați în ordine alfabetică, apoi după data și locul hirotonirii. În broșură se găsesc și alte date utile legate de edituri, publicații, librării, situri etc.

Ultima actualizare a fost făcută în martie 2014. Toate corecturile care au venit de la preoți au fost făcute. La toate instituțiile din Dieceza de Iași, au fost trimise fișe. Unele s-au întors completate. Instituțiile care nu au trimis fișele completate au fost marcate cu steluță, arătând prin asta că datele nu sunt actualizate.

Așadar, datele de la instituțiile care au semnul "*" sunt mai vechi de un an, cele cu semnul "**" sunt și mai vechi. Semnele de întrebare arată că datele sunt incomplete.

Cele prezente în broșură reflectă cel mai bine situația de la 15 martie 2014. Responsabilitatea datelor o poartă fiecare instituție în parte.

Cu siguranță, utilizatorul va descoperi lipsuri și în această broșură. Semnalarea lor va face ca următoarele ediții să apară corectate.

Până atunci rămâne valabil apelul din edițiile precedente pe care îl preluăm și în această ediție.

Ați descoperit greșeli cu privire la data și locul nașterii, data și locul hirotonirii, adresă, numere de telefon, e-mail etc.? Adresa nu este completă? Nu vă găsiți în listă? S-au modificat unele date? Scrieți pe adresa editor@ercis.ro. Toate cele sesizate de dv. vor fi corectate. Următoarea broșură va apărea cu mai puține erori.

Rugăciunea celor care au lucrat la această a șaptea ediție a broșurii este ca Dumnezeu să dea haruri și binecuvântare tuturor celor care o folosesc".

Conform dictonului "Despre cei de-aproape e bine să te informezi de departe", broșura se dorește a fi de un real folos tuturor celor care doresc să afle mai multe date despre instituțiile și preoții Diecezei de Iași precum și informații despre preoții din Arhidieceza Romano-Catolică de București și Dieceza Romano-Catolică de Chișinău.

Andrei Stolnicu

* * *

Adrese și telefoane 2014
Ed. "Presa Bună", 2014, 10x14 cm, 224 p., 13 lei

* * *

Această carte, în limita stocului disponibil, poate fi procurată prin comandă (cu plata taxelor poștale aferente expedierii):

Din Librăria "Presa Bună":

  • prin poștă: Librăria "Presa Bună", Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26; 700064-Iași;
  • prin telefon și WhatsApp: 0770.477.565: de luni până vineri, între orele 9.00 și 19.00; duminica, între orele 10.00 și 18.00
  • prin e-mail: libraria@ercis.ro
  • prin Internet: www.ercis.ro/libraria

* * *

Vă invităm să accesați pagina "Noutăți editoriale" pe www.ercis.ro


 

lecturi: 35.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat