Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 


 Iași: "Cupa Prietenia" 2014

Invitație la fotbal pentru tinerii din zona Iași

"Cupa Prietenia", sub egida căreia se desfășoară campionatul de fotbal pentru tinerii catolici din zona Iași, a ajuns deja la a VII-a ediție. Evenimentul se va derula în lunile aprilie și mai la complexul sportiv aparținând Seminarului "Don Orione" din Iași, șoș. Rediu Tătar, nr. 21-23.

Inițiatorii acestei competiții (Episcopia Romano-Catolică de Iași, Parohia "Sfântul Anton de Padova" din Iași și Seminarul "Don Orione" din Iași) își propun ca în felul acesta mișcarea sportivă și, în special, fotbalul, să contribuie la o mai bună cunoaștere și apropiere a tinerilor între ei, precum și la apărarea și promovarea valorilor creștine în lumea sportului.

Înscrierile vor avea loc până la 11 aprilie 2014, zi în care va avea loc întâlnirea reprezentaților tuturor echipelor participante. În cadrul acestei întâlniri se va putea dezbate regulamentul competiției și va avea loc tragerea la sorți. Tot în cadrul întâlnirii se vor putea expune eventualele propuneri pentru o mai bună desfășurarea a campionatului. De aceea, prezența la această întâlnire este obligatorie. Cei care nu vor participa la această întâlnire nu vor putea fi înscriși în competiție.

Fiecare echipă să aibă cel mult 12 jucători (se pot adăuga și numele a doi preoți implicați în activitățile parohiei sau instituției respective, însă pe teren în același timp poate fi doar un singur preot la echipa respectivă) pe care îi va folosi in timpul campionatului. Taxa de participare este de 12 lei de jucător, bani ce vor fi folosiți în organizarea acestui campionat. Lista de jucători să conțină semnătura și ștampila din partea parohiei sau a instituției pe care o reprezintă. Jucătorii să aparțină de drept echipei care îi folosește; să fie de confesiune catolică, exceptând instituțiile la care sunt înscriși tineri și de alte confesiuni; nici un jucător nu are dreptul să fie înscris și să joace în două echipe.

Înscrierile se pot face la pr. Ovidiu-Ciprian Solomon (vicar la Parohia "Sfântul Anton" din Iași) - tel. 0742/541411 și la pr. Marius Bereșoaie (formator la Seminarul "Don Orione") - tel. 0756/066968.

Pr. Ovidiu-Ciprian Solomon
și pr. Marius Bereșoaie (FDP)


 

lecturi: 10.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat