Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

București: Editura "Sapientia" la Târgul de carte "Gaudeamus"

Pavilionul Central Romexpo din București găzduiește Târgul de carte "Gaudeamus", în perioada 21-25 noiembrie 2012. În cadrul acestei expoziții, Editura "Sapientia" este prezentă în sectorul 3/2, standul 110, cu principalele ei publicații.

Organizat de Radio România începând din anul 1994, Târgul Internațional "GAUDEAMUS - Carte de învățătură", este un eveniment cultural specializat în expoziția de carte, cu un concept unic în peisajul evenimentelor de profil, fiind singurul târg de carte din lume inițiat și organizat de un post public de radio.

Dialogul dintre carte și radio durează de 19 ani, într-o formulă originală prin care Târgul GAUDEAMUS a câștigat în prestigiu și amploare de la an la an, fiind astăzi un eveniment-reper pentru piața de carte din România.

Târgul se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spațiu expozițional de 14.000 mp, oferta a peste 400 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural, educațional și religios, asociații profesionale, librării, biblioteci etc.

Editura "Sapientia" este editura Institutului Teologic Romano-Catolic Iași. Ea funcționează și își are sediul în cadrul aceluiași institut. Editura "Sapientia" are ca obiectiv primar promovarea literaturii teologice și filozofice. Într-un dialog permanent cu societatea contemporană. "Bucuria noastră este slujirea credinței voastre!"

Virgiliu Demșa-Crainicu

* * *

Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea în Albumul foto: 21-25 noiembrie: București: Editura "Sapientia" la Târgul de carte "Gaudeamus"


 

lecturi: 8.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat