Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Iugani: Serbare de Crăciun la Grădinița "Sfântul Nicolae"

"Nu vă temeți: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot poporul: astăzi, în cetatea lui David, vi s-a născut Mântuitorul, care este Cristos, Domnul. Iată semnul după care-l veți cunoaște: veți găsi un prunc înfășat în scutece și culcat într-o iesle" (Lc 1,10-12).

Aceasta este vestea pe care au dorit să o transmită și copiii de la Grădinița "Sfântul Nicolae" din Iugani. Copiii de la această grădiniță, pregătiți de educatoarele și personalul care se ocupă de educarea acestora, au pregătit joi, 22 decembrie 2011, un program dedicat sărbătorilor de iarnă care a cuprins poezii, cântece, dansuri și scurte scenete. De acest spectacol s-au bucurat părinții copiilor care i-au însoțit pe cei mici, cât și ceilalți participanți, printre care se numără PS Petru Gherghel, pr. Marcel Blaj, paroh, pr. Anton Dancă, colaborator, pr. Alois Fechet, cât și Moș Crăciun.

Prin naturalețea lor, copiii au reușit să impresioneze publicul, să înduioșeze inimile spectatorilor și să aducă un dram de fericire în inimile lor. Talentul artistic s-a dovedit a fi o caracteristică a fiecărui copil în parte, fapt datorat și celor care i-au pregătit pe acești copii: educatorii, surorile din Congregația "Fiicele Duhului Sfânt" și părinții.

Profund impresionat de programul artistic pregătit de copii și de sârguința de care au dat dovadă în acest an, cât privesc activitățile lor de la grădiniță, Moș Crăciun le-a oferit fiecăruia în parte câte un cadou, iar PS Petru Gherghel le-a oferit câte o revistă Isus, prietenul copiilor.

Îi felicităm pe acești copii, pe părinții lor și pe toți acei care se ocupă de educarea acestora și le dorim un Crăciun binecuvântat și un An Nou 2012 binecuvântat în Domnul!

Tuturor vă urăm Sărbători fericite!

Sergiu Gabor

* * *

Mai multe imagini de la acest eveniment puteți vedea în Albumul foto: 22 decembrie: Iugani: Serbare de Crăciun la Grădinița "Sfântul Nicolae"


 

lecturi: 13.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat