Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Târgu Ocna: Invitație la "Campus vocațional" pentru tinere

Congregația surorilor "Slujitoarele Preacuratei" de Parma, comunitatea din Târgu Ocna, jud. Bacău, organizează pentru tinerele cu vâsta între 15-30 de ani, timp de trei zile, a doua parte a campusului vocațional, începând de luni, 6 iulie 2009, ora 15.00 și până joi, 9 iulie 2009, dimineața, când va fi sfânta Liturghie.

Datorită Capitolului General care va avea loc anul acesta la Parma, în luna august, și datorită posibilelor transferări ale surorilor în alte comunități ale congregației, campusul vocațional început în luna iulie și programat să fie continuat în luna septembrie, este anticipat în perioada 6-9 iulie 2009.

Tema acestor zile - "Întâlnindu-mă cu Cristos mă întâlnesc și cu mine însumi?" - propune tinerelor un dialog cu Cristos, pentru a descoperi că viața lor este un drum.

Așadar, dragi tinere, care nu vă gândiți cu indiferență la viitorul vostru, din contră, doriți să vă clădiți viața pe "temelia vie care este Cristos", sunteți invitate ca să pătrundeți și mai adânc misterul chemării voastre și să luați parte la bucuria întâlnirii altor tinere, care, ca și voi, tind spre aceeași țintă.

Ajunse la răscruce, să ne oprim puțin în drumul nostru ca să reușim să dăm sens Cuvintelor lui Cristos în viața noastră și să-i răspundem cu libertate și responsabilitate: "Doamne, vreau să merg să aleg cărarea ta, acceptând din când în când noul drum care mi se deschide înainte."

Dacă dorești să participi împreună cu alte tinere la acest itinerar, te așteptăm cu drag pentru ca, într-o atmosferă de pace, reflexie și rugăciune, să poți întrezări vocația ta - "o comoară" ascunsă într-un vas de lut.

Lucruri necesare: Biblia, un caiet, lucruri personale și instrumente muzicale pentru cele care pot cânta.
NB: Pentru a participa este nevoie de o bună doză de bucurie, dorința de a sta împreună și de a descoperi "comoara" interioară.

Mai multe informații puteți obține de la sr. Cecilia Rigo, tel: 0234-344412, sau la sr. Daniela Iuganu, tel. 0753-935005; e-mail: amadorni@yahoo.it

Ne rugăm lui Dumnezeu pentru toți acei preacucernici preoți care conduși de lumina Duhului Sfânt au îndrumat și vor îndruma spre Târgu Ocna, tinere dornice de a se bucura de acest cadou spiritual. Vă dorim multe haruri și un apostolat cât mai rodnic.

Surorile "Slujitoarele Preacuratei"
 


lecturi: 10.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat