Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Scrisoare circulară: Concert susținut de Gen Rosso la Bacău

PS Petru Gherghel a semnat luni, 18 februarie, o scrisoare care anunță părinților parohi spectacolul ce va fi susținut de formația muzicală Gen Rosso, care a răspuns la invitația de a concerta în Dieceza de Iași. Redăm conținutul scrisorii.

Preacucernici Părinți,

În Săptămâna Luminată, marți, 25 martie, a treia zi a de Paști, ora 19.30 va avea loc în Bacău, la Sala Sporturilor, un concert extraordinar susținut de formația Gen Rosso, o expresie artistică a Mișcării Focolarelor din Italia.

Spectacolul va avea un subiect inspirat din istoria unui tânăr care și-a pus viața în joc pentru un mare ideal și intenționează să poarte, mai ales către tineri, un mesaj puternic și mobilizator la adevărata bucurie ce provine din credință și iubire.

Formația Gen Rosso are o faimă internațională iar prin spectacolele sale a încântat și continuă să încânte inimile tinerilor și nu numai.

Prezența acestei formații muzicale de tineri și în dieceza noastră, la Bacău, este un răspuns la invitația noastră și sperăm să însuflețească pe cei care caută idealul iubirii adevărate.

Mă bucur să vă anunț acest eveniment și să vă îndemn să faceți cunoscut credincioșilor și mai ales tinerilor această inițiativă de suflet și să-i îndemnați pe toți să se bucure de o astfel de trăire mobilizatoare în lumina lui Cristos cel înviat, ce se află viu și victorios în mijlocul nostru.

Responsabili de organizarea acestui spectacol sunt pr. Felix Roca și pr. Eduard Mihai Coșa, care vor colabora cu părinții decani și cu părinții parohi și vicari din parohiile noastre, angajați în pastorația tinerilor.

Acest concert extraordinar, Streetlight, se va desfășura în mai multe zone și orașe ale țării: la Sibiu (16-19 martie), Bacău (25 martie) și București (28-29 martie). Amănunte despre această formație și programul ce-l va susține în România puteți afla la www.genrosso.ro.

Cu bucurie, vii mulțumiri și binecuvântare de la Domnul,

Petru Gherghel, episcop de Iași


 

lecturi: 7.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat