Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Editura "Presa Bună": "Cântă cu noi!" - cântece pentru tineri

După epuizarea stocului inițial, la Editura "Presa Bună" a fost retipărită colecția "Cântă cu noi!" care conține o selecție de cântece pentru tineri cu texte și acorduri pentru chitară.

"Cântă cu noi!" este o invitație la bucurie și la a descoperi frumusețea de fi împreună. Cele 292 de cântece (texte și acorduri de chitară) sunt o selecție făcută special pentru tineri. Cartea s-a născut pentru a însoți viața tinerilor, în special în momentele de grup: timp liber, întâlniri, excursii, reuniuni, campusuri... Cuprinde 231 de cântece religioase (generale, la Duhul Sfânt, la Sfânta Fecioară, pentru Liturghie, pentru Advent, Crăciun, Postul Mare, Paște etc.) și 61 de cântece de voie bună (repertoriul românesc și internațional). Acestea din urmă au fost puse și pentru a compara cu cele dintâi mesajul pe care îl transmit.

Cântecele din această colecție au fost preluate din colecția "Cântați Domnului" și din diferite broșuri cu cântece pentru tineri, culegerea textelor fiind realizată de Rozalia Bejan, Adela Farcaș-Gherghina și Antonel Luca.

Cântecul ne poate purta în prezența lui Dumnezeu, prin laudă și adorație. De aceasta ne asigură și Sfânta Scriptură, unde găsim de mai multe ori invitația de a-l lăuda pe Dumnezeu prin cântare. " Lăudați pe Domnul, căci este bine să-l lăudăm pe Dumnezeul nostru; plăcut lucru este să-i cântăm lui" (Ps 146,1); "Cântați Domnului un cântec nou. Cântați Domnului toți locuitorii pământului. Cântați Domnului, binecuvântați numele lui. Vestiți din zi în zi mântuirea lui" (Ps 95,1-2); "Lăudați-l pe Domnul cu harpa; lăudați-l cu alăuta cu zece coarde. Cântați-i cântare nouă" (Ps 32,2-3).

Astfel, "Cântă cu noi!" este o invitație la a cânta iubirea lui Dumnezeu, lucrurile pe care el le-a creat, minunile care sunt în jurul nostru, tainele vieții, foamea și setea după ceva mai înalt, prietenia și bucuria de a trăi...

***

"Cântă cu noi!"
Editura "Presa Bună", 2004, 12x16 cm, 360 p., 20 lei

* * *

Această carte, în limita stocului disponibil, poate fi procurată prin comandă (cu plata taxelor poștale aferente expedierii):

Din Librăria "Presa Bună":

  • prin poștă: Librăria "Presa Bună", Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26; 700064-Iași;
  • prin telefon și WhatsApp: 0770.477.565: de luni până vineri, între orele 9.00 și 19.00; duminica, între orele 10.00 și 18.00
  • prin e-mail: libraria@ercis.ro
  • prin Internet: www.ercis.ro/libraria

* * *

Vă invităm să accesați pagina "Noutăți editoriale" pe www.ercis.ro


 

lecturi: 75.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat