Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 

Iași: Invitație la concert și marș pentru copiii cu dizabilități

Asociația creștin-umanitara "Slujirea vieții", asociație pentru promovarea valorilor vieții și ale familiei, organizează, în perioada 27 mai - 2 iunie, "Săptămâna ușilor deschise pentru copilul cu dizabilități", prima ediție. În această perioadă vor fi: conferințe de presă, expoziții cu vânzare, concursuri cu premii atractive, excursii și vizite la muzee, de care vor beneficia peste 300 de copii, din cadrul proiectului "Îmi pasă!".

Este adresată tuturor invitația de a lua parte alături de organizatori la două evenimente ce se vor desfășura în ziua de sâmbătă, 28 mai:

- ora 10.00-11.15: Concert de promovare "Un buchet de zâmbete", care va fi susținut în sala de concerte a Liceului de Artă "O. Băncilă" din Iași. Protagoniști vor fi 30 de copii cu dizabilități, beneficiari ai proiectului "Îmi pasă", alături de Trupa de Circ a Fundației "Parada", București;

- ora 11.30-12.30: Marș de solidaritate cu copiii cu handicap.

Marșul va porni din curtea Liceului de Arta "O. Băncilă", str. Cuza Vodă, 29, intrarea elevilor, și va urma traseul: str. I.C. Brătianu, Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, cu destinația Palatul Culturii, și va reveni pe același traseu la locul de pornire.

În timpul marșului voluntarii asociației vor distribui pliante de natură să sensibilizeze opinia publică în legătură cu drepturile copilului cu nevoi speciale; vor avea loc și mici reprezentații ale beneficiarilor proiectului. Acest marș este un mod de a exprima în mod democratic și pașnic solidaritatea și respectul față de drepturile omului. Este o celebrare a vieții.

Proiectul "Îmi pasă" este finanțat în cadrul Programului Colectiv "Enfance Roumanie", cu sprijinul Ministerului Francez al Afacerilor Externe.

Informații suplimentare se pot obține la: tel. 0232.456.793, 0744.253.994, sau e-mail: danielacadar@yahoo.com. Persoana de contact: Daniela Cadar, coordonator proiect.


 

lecturi: 123.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat