Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

Roman: Program pentru copii

Duminică, 9 ianuarie 2005, o zi a zâmbetului și a cântecului. Astfel poate fi caracterizată această zi plină de veselie care a fost făurită de Iosefinii lui Murialdo în colaborare cu tineri animatori din cele patru parohii din oraș: "Sfânta Tereza a Pruncului Isus", "Inima Neprihănită a Mariei", "Fericitul Ieremia" și "Isus, Bunul Păstor". Activitatea organizată s-a adresat copiilor din clasele a III-a până la a VIII-a din cele patru parohii și nu numai.

Programul Concursului iernii 2005 "Marele Bingo" s-a desfășurat la Cercul Militar din oraș a cărui sală de spectacole a răsunat în cântările celor peste 300 de copii care au participat. Tinerii animatori au participat cu mare dăruire la organizarea programului și menținerea ordinii în sală, susținând buna dispoziție prin entuziasmul lor. Din program nu au lipsit cântecele, dansurile, scenetele și bancurile, toate acestea pregătite de către copii ajutați de animatorii.

Toți copiii care au venit să joace la Marele Bingo au fost câștigători, fie ai premiilor linie, bingo sau bingote care au constat în rechizite, jucării și ceasuri, fie ai premiilor de consolare constând în dulciuri pe care fiecare le-a primit la sfârșitul programului.

De când sunt prezenți în Roman, Iosefinii lui Murialdo se bucură de simpatie în rândul copiilor și tinerilor și acest lucru nu numai în oraș, dar și în satele din jur, datorită activităților pe care le organizează. În luna martie va începe cel de al doilea curs de formare pentru tineri animatori la care vor putea participa tinerii din parohiile din zona Roman și nu numai....

Mihaela Dumitrașcu


 

lecturi: 123.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat