Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Viețile sfinților


adevăratele modele de viață se găsesc aici


 VIAȚA DIECEZEI 
Cerere de sponsorizare

Numele meu este Ștefania Stoica, domiciliată în Iași, str. Tudor Neculai, nr. 107, bl. 995, sc. C, ap. 1, tel. 0232-225217, cu deosebit respect vă rog să-mi permiteți să vă împărtășesc situația mea.

Sunt absolventă a Liceului de Arta "Octav Băncilă" din Iași cu media 9.00, promoția 1988, și am atestat de liber profesionist în domeniul muzicii populare din 1989. În această calitate de interpret am încercat în mai multe rânduri să-mi duc la împlinire profesiunea pentru care am dedicat și dedic o parte însemnată din sufletul și din viața mea.

Cu timpul am început să interpretez tot mai multe piese de muzică religioasa ortodoxă. În 1998 am înregistrat o casetă cu piese religioase intitulată "La umbra crucii tale", conținut care a fost apreciat de către ÎPS Daniel, mitropolitul Moldovei și Bucovinei și de conducerea Bisericii Romano-Catolice din Iași.

Lipsa fondurilor și cantitatea mică de casete vândute nu mi-au permis deloc până acum să fac noi înregistrări. Trebuie să spun câteva rânduri și despre familia mea: am 6 copii iar soțul meu este șomer. Ne descurcăm cu ceea ce pot vinde din casete și cu alocația copiilor. Am sperat că dacă am putea să deschidem o tonetă în care să-mi vând casetele, situația sigur s-ar îmbunătăți, dar nu am putut nicicum obține suma necesară pentru a realiza acest gând.

Vă scriu aceste rânduri cu speranța ca prin intermediul dv. îmi voi găsi un sponsor pentru a-mi împlini harul pe care mi l-a dăruit bunul Dumnezeu. Vă rog, așadar, să binevoiți a-mi da o mână de sprijin fie printr-o sponsorizare pentru cumpărarea de casete neînregistrate și subvenționarea costurilor ședinței de imprimare radio într-un studio specializat sau orice prin orice altă formă de ajutor financiar pe care o veți găsi de cuviință. Sponsorizarea ar putea să vină direct pe adresa mea sau să fie depusă în contul 1403354715000, deschis la Banca Ion Țiriac.

Cu speranța că veți putea să mă sprijiniți pentru a găsi o cale de ieșire din grava situație profesională și financiară, închei mulțumindu-vă pentru răbdarea cu care m-ați ascultat, asigurându-vă de toată recunoștința mea.

Dumnezeu să vă ocrotească și să vă răsplătească!

Cu respect și nădejde,

Ștefania Stoica,
artist liber profesionist
 


lecturi: 123.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat