Anul pastoral
2023‑2024

Sinod
2021-2024

RADIO ERCIS FM
ERCIS FM
În Dieceza de Iași
Librărie on-line


comandă acum această carte prin librăria noastră virtuală
Imitațiunea lui Cristos


la fiecare click
o altă meditație


 VIAȚA DIECEZEI 

"De la răsărit la apus" - meditații pentru fiecare zi a anului

La Editura "Presa Bună" a apărut numărul pentru luna februarie al broșurii "De la răsărit la apus".

Este un itinerar zilnic de meditații și rugăciune pentru tineri și adulți; format: 20x14 cm; peste 102 pagini. Apare în fiecare lună începând cu anul 1998, fiind traducerea din limba italiană a broșurii: Dall'Alba al Tramonto de la Padova. Cuprinde lecturile din fiecare zi de la sfânta Liturghie în întregime, inclusiv psalmul și versetul de la Aleluia; de asemenea, meditații și rugăciuni pe marginea lecturilor. Pentru fiecare zi a fost preluată caseta din "Agenda liturgică" (publicată tot de Editura "Presa Bună") în care se găsesc: ziua și sfântul zilei, note liturgice care indică timpul liturgic, solemnitățile și sărbătorile, lecturile biblice ale Liturghiei, versetul principal care exprimă tema fiecărei lecturi, explicații referitoare la Liturghia zilei, culoarea hainelor liturgice, fazele lunii, zilele în care sunt Rogațiuni, săptămâna psalmilor de la Breviar, alte date cu privire la ziua respectivă. În casetă la comemorările obligatorii au fost trecute lecturile proprii.

* * *

Această broșură, în limita stocului disponibil, poate fi procurată și prin comandă, prețul fiind de 25.000 lei:

  • prin poștă: Librăria Presa Bună, Bd. Ștefan cel Mare, 26; 700064 - Iași;
  • prin fax: 0232/211527;
  • prin telefon: 0232/212003, interior 67:
    luni, marți, orele 12.00-13.00 și 14.00-18.00;
    miercuri, joi, vineri, orele 8.00-13.00; joi, vineri, orele 8.00-14.00;
  • prin e-mail: cornel@mail.dntis.ro;
  • prin Internet: www.ercis.ro; www.catholica.ro.

Pentru abonamente:

  1. Achitați contravaloarea abonamentului (300.000 lei - pentru tot anul 2004):

    1. prin mandat poștal pe adresa: Băcăoanu Lenuța, Bd. Ștefan cel Mare, 26; 700064-Iași. Pe mandatul poștal, la rubrica "Loc pentru corespondență" specificați: "Pentru abonamente", notați numărul de abonamente și adresa dv. exactă;

    2. prin mandat poștal (ordin de plată) în contul 2511.31-127.9/ROL, Episcopia Romano-Catolică, Editura "Presa Bună", BCR Iași;

    3. persoanei prin care publicațiile ajung la dv.

  2. Completați cu atenție (cu majuscule) talonul de mai jos și trimiteți-l pe adresa editurii sau, dacă sunteți inclus într-un abonament colectiv, înmânați talonul persoanei prin care publicațiile ajung la dv.

    • Există și posibilitatea de abonament prin ramburs, trimițându-vă primul număr prin poștă în care se trece suma întregului abonament, inclusiv taxele poștale și cele de ramburs.

    • Puteți contacta editura prin poștă, telefonic, prin fax sau prin e-mail. Iată adresa: Editura "Presa Bună", Bd. Ștefan cel Mare, 26; 700064-Iași; tel. + fax: 0232/211527; tel.: 0232/212003, interior 50; e-mail: cornel@mail.dntis.ro.

* * *

Editura Presa Bună
Bd. Ștefan cel Mare, 26, RO-70064-Iași

BULETIN DE ABONAMENT 2004

Nume _______________________, prenume _______________________
Str. _____, nr. _____, bl. _____, sc. _____, et. _____,
ap. _____, loc. _______________________, cod ________
județ _______________________, telefon ______________

Da, doresc abonament(e) la:

  • De la Răsărit până la Apus: ______ (exemplare)

* Am achitat suma de lei în contul 2511.31-127.9/ROL, Episcopia Romano-Catolică, Editura "Presa Bună", BCR Iași, prin chitanța (ordinul de plată) nr., din data

* Doresc ca primul număr din abonament să-mi fie trimis prin ramburs. La primire voi achita suma întregului abonament, inclusiv taxele poștale și cele de ramburs.

Data: ___/____/______, Semnătura: ______________________

Editura nu răspunde de întârzierile datorate poștei și nici nu se obligă să retrimită pachetele care se întorc datorită neridicării la timp.

Pentru abonamente în străinătate, la comenzile făcute (cu sau fără reduceri), se va adăuga valoarea timbrelor pentru tot anul sau cheltuielile poștale.

N.B.

  1. În prețurile specificate nu sunt incluse taxele poștale. Eventualele modificări ale prețurilor, precum și apariția lucrărilor aflate în pregătire vor fi anunțate periodic prin intermediul revistei "Lumina creștinului". Înainte de a comanda, vă puteți interesa prin telefon de noile modificări de prețuri.

  2. Sistemul "Cartea prin posta" al Librăriei "Presa Buna" este astfel construit încât dacă dv. completați datele corect pe internet (la adresa www.ercis.ro/Servicii/Librarie-on-line) o copie a comenzii pe care o faceți o primiți automat. Aceasta copie înseamnă confirmarea ca veți primi materialele solicitate. Pentru a nu întârzia procesul de expediere, Librăria nu obișnuiește să mai ofere alte confirmări de primire/expediere.

  3. Comenzile de cărți nu se pot face pentru adrese din afara granițelor României. Pentru a intra în posesia cărților dorite trebuie să le comandați printr-un prieten, rudă etc. din țară. Poșta Română nu cunoaște sistemul ramburs în afara granițelor (sau nu știe Librăria cum să procedeze).


 

lecturi: 123.



Urmărește ercis.ro on Twitter
Caută pe site

Biblia on-line

Breviarul on-line


Liturgia Orelor
Magisteriu.ro


Documentele Bisericii
ITRC "Sf. Iosif"


Institutul Teologic Iași
Vaticannews.va


Știri din viața Bisericii
Catholica.ro


știri interne și externe
Pastoratie.ro


resurse pentru pastorație
Profamilia.ro


pastorația familiilor
SanctuarCacica.ro


Basilica Minor Cacica
Centrul de Asistență Comunitară "Sfânta Tereza de Calcutta"

Episcopia Romano-Catolică de Iași * Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 26, 700064 - Iași (IS)
tel. 0232/212003 (Episcopie); 0232/212007 (Parohie); e-mail: editor@ercis.ro
design și conținut copyright 2001-2024 *  * toate drepturile rezervate * găzduit de HostX.ro * stat